Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Dinamika skupine – Celje

25.04.2018 @ 17:00 - 20:00

- €35

Za popolnoma drugačen vpogled v medsebojne odnose vabljeni v Waldorfski vrtec Celje, Breg 3, 25.04.2018, med 17. in 20. uro, na delavnico DINAMIKA SKUPINE


Namenjena je vsem, ki iščejo učinkovitejše načine spopadanja s težavami in izzivi vsakodnevnega življenja: nezadovoljivi odnosi, zdravstvene težave, težave v družini …

Odvija se v majhnem krogu ljudi, kjer lahko vsak aktivno sodeluje, kakor želi:

 postavlja svojo “dinamiko” – energijski vpogled v situacijo, ali 

– sprejme vlogo pri postavitvah drugih udeležencev kot predstavnik (igralec) in začuti fenomen ali

– ali pa vse to le opazuje.

Ker se vse dogaja na ravni srca in duše (in ne na ravni razuma) se vsem, tudi opazovalcu notranje dogaja, kar omogoča uvide in posledično premike v lastnem življenju. 

Uporabljene so energijske metode za zdravljenje odnosov. Temelji na fenomenu energijskih polj znotraj skupine ljudi, zaradi katerih se na tovrstnih delavnicah lahko odigrajo situacije takšne, kot so. Brez ampak, če, toda, brez mask in iger. Tako se lahko pokaže (velikokrat nevidno) bistvo.

Prijave so obvezne. 
Sprejemam jih do zapolnitve skupine na jasna@zasoncke.si
Prispevek: 35 €.

Na delavnici dinamika skupine se prepletajo terapevtske metode Hellingerjeve postavitve družine, Usui reikija in Ogorevčeve karmične diagnostike in regresoterapije, je skozi večletno prakticiranje različnih tehnik razvila Beba Splichal, terapevtka naravnega zdravljenja, reikistka, regresoterapevtka in strokovni vodja Nove šole naravnega zdravljenja. Delavnico v Mariboru vodi Jasna, terapevtka naravnega zdravljenja in njena učenka.

Podrobnosti

Datum:
25.04.2018
Čas:
17:00 - 20:00
Cena:
€35
Dogodek Category:
Spletna stran:
http://www.zasoncke.si

Organizator

Jasna Matjašič
Email:
jasna@zasoncke.si
Spletna stran:
www.zasoncke.si

Prizorišče

Waldorfski vrtec Celje
Breg 3
Celje, 3000 Slovenija
+ Google Map