Napovednik dogodkov – april

Na individualnem svetovanju in različnih aktivnostih Za Sončke se celostno, torej iz stališča telesa, duše in duha, lotevamo razreševanja tuzemeljskih težav.
Aprilski napovednik dogodkov za prebujanje Sonca v tebi (več info na fb dogodkih, na mail ali 030 307 233):

Na Ptuju nadaljujemo s ŠOLO ZA STARŠE, celostnim pristopom k različnim temam, s katerimi se soočaš kot starš. Pridružiš se nam lahko kadarkoli, saj so predavanja zaključene celote, ki pa skupaj ponujajo celostnen pristop k razumevanju starševskih izzivov – od vzgojnih do zdravstvenih težav.
12.4. Vpliv zunanjega sveta na predšolskega otroka
24.5. Vpliv misli na otroka
31.5. Poglobitveno srečanje

sobotni tečaj REIKI – I. stopnja (23.4.)
Ko prakticiramo Reiki v trenutku začutimo umirjenost, povezanost in ravnovesje. Je preprosta praksa, ki v nas vzpostavlja naravno mentalno, čustveno, telesno in duhovno ravnovesje, ki posledično vodi do boljših odločitev in manifestacij, ki jim sledijo.

Znova začenjam z obljubljenimi delavnicami DINAMIKA SKUPINE.
Delavnica, kjer se prepletajo terapevtske metode Hellingerjeve postavitve družine, Ogorevčeve karmične diagnostike in reiki, je izvedena pod vodstvom terapevtke naravnega zdravljenja. Namenjena je vsem, ki iščejo učinkovitejše načine spopadanja s težavami in izzivi vsakodnevnega življenja: nezadovoljivi odnosi, zdravstvene težave, težave v družini …

BACHOVA CVETNA TERAPIJA – če te zanima, se lahko oglasiš:
– v trgovini Mir 12. in 22.4. med 10 in 14 uro, kjer lahko
spoznaš principe tovrstnega pristopa zdravljenja,
razbliniš svoje dvome ter prejmeš sporočilo, ki ti ga prinaša narava.

ALI

– na brezplačni delavnici ob DNEVU ZEMLJE, 22.4. v Plesni izbi Maribor

INDIVIDUALNA CELOSTNA SVETOVANJA:
Ko pristaneš v začaranem krogu, ko imaš vedno več takšnih ali drugačnih težav in vedno težje prilezeš na zeleno vejo, je zelo pomembno, da se težave lotiš celostno – jo pogledaš iz fizičnega, energijskega in informacijskega vidika. Tako ugotoviš kaj je vzrok in kaj posledica. Nato ne manjka več veliko do optimalne in resnično učinkovite podpore telesu ter rešitve dejanskega vzroka, ki se vedno nahaja na subtilnih nivojih. Za Sončke nudi celosten vpogled v vaše težave.
– dnevno v centru Maribora,
– 4. in 18.5. v Ljubljani (aprilski termini so vsi zasedeni) ter
– še prosto 24.5. na Ptuju.
Pokliči za svoj termin individualnega celostnega pristopa.