Loading Dogodki

« All Events

  • Ta dogodek je minil.

Šola za starše: Zakaj je (otroški) jok tako naporen?

10.01.2017 @ 18:00 - 20:30

- €15,00

O joku bomo govorili z različnih vidikov: torej o joku, ki ga znajo otroci tako dobro izraziti in nas z njim spravljajo ob živce, pa tudi joku, ki ga bolj obvladujemo odrasli – ta je po navadi tih, skrit in vse prevečkrat požrt. Koliko neizražene žalosti in razočaranja se je z leti nabralo v meni in kako lahko bolje razumem otroka ter mu pomagam ob njegovem soočanju s svetom, ob njegovem glasnem ali tihem joku?

 

O Šoli za starše na Ptuju

Običajno starši nenehno iščemo popolnost v starševstvu, zato prebiramo knjige in nabiramo znanja, a kljub vsemu nismo vedno zadovoljni s svojim ravnanjem. Verjetno ne obstaja veliko staršev, ki se še niso srečali z občutkom nemoči in dvomi kaj narediti, in občutkom, da niso dovolj dobri. Da dobimo odgovor, zakaj je tako in kje smo zgrešili smerokaze, se moramo soočiti sami s seboj. Tudi to bomo počeli, kljub temu da ima glavno mesto v » Šoli za starše » otrok. Celostno bomo pogledali pogoste zdravstvene težave in spoznali pestro paleto možnosti naravne in telesu prijazne podpore. Osvojeno celostno razumevanje mehanizma delovanja težav pa zanesljivo zagotavlja tudi bolj samozavestno poseganje po dosegljivih pripravkih in predvsem – ne boste več spregledali smerokazov.

»Dovoljene so nam napake. Pomembno je, da jih uvidimo, se izognemo samozanikanju ter najdemo pogum in moč za nenehne prilagoditve v življenju.« M.D. Newton

Strokovna predavanja na področju celostnega pristopa k naravnemu zdravljenju telesa in duha ponudijo veliko koristnih informacij in življenjskih nasvetov. Priporočamo, da si tudi kaj zapišete – ne bo vam žal. Podana znanja niso nadomestilo za uradno medicino, lahko pa se uporabljajo komplementarno.

Individualna celostna svetovanja

Na  dan predavanja so omogočena individualna celostna svetovanja Za Sončke, ki zajemajo predvsem področje družinskega življenja, osebnostnega razvoja in različnih zdravstvenih težav, ki trajajo do 2 uri. Za podrobnejše informacije in/ali rezervacijo svojega termina pokliči 030 307 233. 


Informacije in prijave na: ali 030 307 233.

Predavanja vodi: Jasna Matjašič, terapevtka naravnega zdravljenja. Srečanje bo obogatila z bogatimi izkušnjami in znanjem s tega področja.

 

Podrobnosti

Datum:
10.01.2017
Čas:
18:00 - 20:30
Cena:
€15,00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , ,

Organizator

Jasna Matjašič
Email:
Spletna stran:
www.zasoncke.si

Prizorišče

Vilinski gaj Ptuj
Peršonova ulica 1
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.vilinskigaj.si/

Podrobnosti

Datum:
10.01.2017
Čas:
18:00 - 20:30
Cena:
€15,00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , ,

Organizator

Jasna Matjašič
Email:
Spletna stran:
www.zasoncke.si

Prizorišče

Vilinski gaj Ptuj
Peršonova ulica 1
Ptuj, 2250 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.vilinskigaj.si/